За нас

Ние сме екип от професионалисти с над двадесет години опит в областта на счетоводството и финансите. Подхождаме с внимание към детайла. Разбираме и уважаваме Вас и Вашия бизнес. Навременното, бързо и коректно счетоводно обслужване стои в основата на всеки един успешен бизнес. Това е и нашият приоритет. Нашата мисия е да бъдем Вашият надежден счетоводител, който предоставя за Вас качествени счетоводни услуги, данъчни услуги, ТРЗ и личен състав услуги и виртуален секретар. Изберете нас и ние ще бъдем до Вас винаги, когато имате нужда от експертно мнение или услуга.

Защо да изберете нас?

Ние сме гъвкави и държим на пряката комуникация с клиента. Предлагаме абонаментно пълно счетоводно обслужване (счетоводни услуги, данъчни услуги, ТРЗ и личен състав услуги) с внимание към Вас, регулярни посещения на място във Вашия офис, своевременно събиране и обработване на документите.

Ние имаме опит в корпоративна среда, който може да е добавена стойност за клиента, в зависимост от Вашите бизнес нужди. Държим на вниманието към детайла и предлагаме аналитично счетоводно отчитане според особеностите на бизнеса.

Нашите клиенти

Счетоводна къща Файнанс Експерт предлага качествени финансово-счетоводни услуги на малки, средни и големи предприятия от всички отрасли, които упражняват своята дейност в София, във всички други градове в България и в чужбина.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close